0 212 569 09 39
Anasayfa / Bağcılar Halı Yıkama

Bağcılar Halı Yıkama

Bağcılar Halı Yıkama Fabrikası, Şok Fiyatları İçin Telefon: 0 212 569 09 39 ya da 0 538 871 09 39

Bağcılar halı yıkama olarak, geçmişten günümüze kadar halıların pek çok farklı kullanım alanlarının bulunduğunu söyleyebiliriz. Evlerde ya da ofislerde devamlı olarak kullanılan halılar için profesyonel Bağcılar halı yıkama işlemleri daha hijyenik kullanım olanağı sağlamaktadır. Bağcılar

Farklı özelliklere sahip olan halılarda özellikle sorunsuz şekilde yıkama işlemi yapılabilmesi adına Bağcılar halı yıkama en iyi temizlik hizmeti vermektedir. Bu alanda yeterli bilgi ve deneyime sahip uzman ekip ile çalışma yapılmaktadır.

Bağcılar Halı Yıkama

Bağcılar Halı Yıkama

Dokuma, makine, Çin, Nepal ya da yün halı çeşitlerine göre gerçekleştirilecek olan işlemler değişmektedir. Tamamen müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde gerçekleştirilen çalışmalar dahilinde Bağcılar halı yıkama bölgedeki taleplerinizi karşılayarak kısa süre içerisinde geri dönüş sağlamaktadır. Uzun yıllardır aralıksız şekilde devam edilen çalışmalar dahilinde Bağcılar halı yıkama elde etmiş olduğu deneyimlerden yola çıkarak farklı halı türlerinde etkili çözümler sağlamaktadır.

Bağcılar Halı Yıkama Firmasında Halı Yıkama Nasıl Yapılır?

Gelişen teknoloji özellikle halı yıkama çalışmaları üzerinde etkili çözümler sağlamaktadır. Üretilen halı yıkama makineleri ile gerçekleştirilecek olan yıkama işlemleri elde yıkamaya göre daha etkili sonuçlar alınmasını sağlamaktadır. Merdiven altı gerçekleştirilen yıkama işlemleri halıların uzun zaman içerisinde zarar görmesine ve istediğiniz gibi temizlenmemesine neden olur.

Kaliteli ve güvenilir hizmet almak isteyenler için Bağcılar halı yıkama gerçekleştirmiş olduğu her çalışmada son sistem teknolojiye sahip makineler ile kullanarak istediğiniz gibi halılarda etkili temizleme işlemi yapılmasını sağlamaktadır. Otomatik makineler içerisinde gerçekleştirilecek olan yıkama işlemleri halılarda özellikle yaşanan problemlerin çözülmesini sağlamaktadır.

Talep edilmesi halinde Bağcılar halı yıkama firmamızın servis aracı kısa süre içerisinde istemiş olduğunuz adrese yönlendirme yapılarak halılarınızın teslim alınması sağlanmaktadır. Servisler ile gerçekleştirilecek olan teslim alma işlemleri sırasında halılarınız incelenerek metrekaresine göre giriş işlemi yapılmaktadır. Belirlenen sayıya ve metrekareye göre yapılacak hesaplamalar dahilinde uygun fiyat seçenekleri ile hizmet alınması sağlanmaktadır.

Bağcılar Halı Yıkama Tesisine Gelen Tüm Halılar Türlerine Göre Ayrılır

Teslim alınan halılarınız Bağcılar halı yıkama fabrikasına içerisine getirilmektedir. Yapılan teslimat işleminin ardından gerekli kontroller sağlanmaktadır. Yeterli bilgi ve deneyime sahip olan ekip tarafından yapılacak olan kontroller sırasında pek çok farklı ayrıntıya dikkat edilerek halıların ayrılması sağlanmaktadır. Farklı türlerdeki halılarda gerçekleştirilecek olan yıkama işlemleri sırasında türüne uygun malzeme ve uygulama yapılması için gerekli hassasiyet gösterilmektedir.

Makine halısı, Nepal halı, Çin halısı, yün halı, dokuma halı veya ipek halı gibi birbirinden farklı özelliklere sahip olan halılar için gerçekleştirilecek olan yıkama işlemleri öncesinde türlerine göre ayrılması özellikle yapılacak olan yıkama işlemi sırasında yaşanacak sorunların önüne geçilmesini sağlamaktadır. Bu nedenle Bağcılar halı yıkama fabrikası içerisine getirilen her halı için aynı şekilde türlerine göre ayırma işlemi yapılmaktadır.

Vakumlu Süpürge İle Süpürme 

Türlerine göre ayrılan halılarda özellikle bulunan toz ve kalıntıların halının tüyleri arasına karışmaması için vakumlu süpürgelerle süpürme işlemi yapılmaktadır. Özel olarak kullanılmakta olan vakumlu süpürgeler sayesinde halının üzerinde bulunan tozların tamamı alınmaktadır. Bu sayede yıkama işlemi sırasında daha derinlere ulaşması engellenmektedir.

Halılarda bulunan saç, toz ya da kalıntılara karşı özellikle yıkama işlemi sırasında sorun yaşanmaması için ilk aşamada süpürme işlemi yapılmaktadır. Yüksek vakum etkisine sahip olan süpürgeler etkili sonuç alınmasını sağlamaktadır. Bu sayede süpürme işleminin ardından halıların yıkamaya hazır hale getirilmesi sağlanmaktadır.

Islatma İşlemi Yapılır

Vakumlu süpürgeyle süpürme işleminin tamamlanmasının ardından halılar ıslatılarak yıkama işlemi için hazır hale getirilmektedir. Halılarda özellikle etkili şekilde temizleme işlemi yapılabilmesi için aşama aşama gerçekleştirilecek olan çalışmalar dahilinde istediğiniz gibi daha hijyenik sonuçlar alınması için itinalı hizmet verilmektedir.

Islatma işlemi yapıldıktan sonra makine içerisine yerleştirilmiş olan halılarda yıkama işlemine başlamaktadır. Yıkama işlemi boyunca her aşama alanında uzman olan ekip tarafından kontrol edilmektedir. Bu sayede yaşanabilecek her türlü problem karşısında duruma müdahale edilmektedir.

Antibakteriyel Şampuanlar İle Etkili Çözüm 

Evlerde ya da ofislerde kullanmış olduğunuz halılarda özellikle zaman içerisinde biriken toz ve kalıntılar bakteri oluşumuna neden olmaktadır. Aynı halıların devamlı olarak kullanılması durumunda oluşan bakteriler ortamda bulunan kişilerin sağlığı açısından sorun yaşanmasına neden olabilir. Bu nedenle halıların belli aralıklar ile temizlenmesi gerekir. Etkili çözüm elde etmek isteyenler için halı yıkama nasıl yapılır? Özellikle yıkattırma işlemi öncesinde merak edilen konular arasında yer almaktadır.

Yıkama işlemi sırasında kullanılacak olan antibakteriyel şampuanlar halılarda bulunan bakterilerin yok edilmesini sağlamaktadır. Daha hijyenik sonuçlar elde edilebilmesi için kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Bu sayede halıların yapısına zarar vermeden etkili şekilde temizleme işlemi yapılmaktadır. Antibakteriyel şampuanların kullanımı halılarda özellikle sağlık açısından sorun yaşanmasına neden olacak olan bakterilere karşı çözüm sağlamaktadır. Bağcılar halı yıkama firmamız bu alanda gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerle özellikle müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde en kaliteli malzemelerin kullanımına yer vermektedir.

Otomatik Makineler İle Halı Yıkama 

Bağcılar halı yıkama fabrikası içerisinde kullanılan otomatik makineler son sistem teknolojiye sahiptir. Bu sayede yıkama işleminin her aşaması el değmeden gerçekleştirmektedir. Daha kısa süre içerisinde yıkama işleminin tamamlanabilmesi için aşamalı şekilde gerçekleştirilecek çalışmalar sırasında makine içerisinde uygulama yapılmaktadır. Fırça ile yapılan halı yıkama işlemlerine nazaran makinelerde gerçekleştirilecek olan yıkama işlemleri daha hijyenik sonuçlar alınmasını sağlamaktadır.

Islatılarak makine içerisine yerleştirilen halılarda yapılacak yıkama işlemi için antibakteriyel şampuanlar kullanılmaktadır. Makine içerisinde yıkama işlemi büyük boyutlardaki özel fırçalar ile gerçekleştirilmektedir. Bu sayede halılarda bulunan kir, leke gibi problemlerin kısa süre içerisinde çözülmesi sağlanmaktadır. Halılarınızın ilk günkü gibi tertemiz olması için her aşamada gerekli itina gösterilmektedir. Yapılan kontroller dahilinde belirlenecek olan durumlara karşı yıkama işlemi tekrarlanmaktadır. Bu sayede halılarınızın yapısına herhangi bir zarar vermeden temizlenerek kullanıma hazır hale getirilmesi sağlanmaktadır.

Bol Su İle Durulama 

Gelişen teknoloji sayesinde farklı özelliklere sahip olacak şekilde hazırlanmış olan makineler ile yapılacak yıkama işlemleri kısa süre içerisinde halıların temizlenmesini sağlamaktadır. Köpürtme işlemi sonrasında durulama işlemi makine içerisinde bol su ile yapılmaktadır. Bu sayede halılarda şampuan kalıntısı kalmayacak şekilde durulama işlemi tamamlanmaktadır. Tek tek bütün halılarda aynı işlemler aşamalı olarak gerçekleştirilmektedir.

Halı yıkama işlemleri sırasında özellikle kullanılan şampuan halılarda yeterli durulama işlemi yapılmaması durumunda kalıntı halinde kalmaktadır. Bu durumda halıların kullanımı sırasında sorun yaşanmasına neden olabilir. Özellikle şampuanın halının yüzeyinde kalması ya da derinlerine inmesi kullanım sırasında karşılaşacağınız problemlerden biridir. Bol su ile yapılacak olan durulama işlemleri bu tarz sorunların yaşanmamasını sağlamaktadır.

Durulama işlemi sırasında kullanılan su devir daim edilmeden kullanılmaktadır. Bazı durumlarda özellikle aynı suyun tekrar tekrar kullanımı söz konusu olabileceğinden güvenilir seçim yapmak isteyenlerin bu konuda dikkatli olması gerekir. Bağcılar halı yıkama özellikle yeni su kullanarak yapmış olduğu durulama işlemlerinin etkili şekilde tamamlamaktadır.

Leke Çıkarıcı Ürünlerle Müdahale 

Halılarda pek çok farklı lekenin bulunması söz konusu olduğunda kullanılacak olan kaliteli leke çıkarıcı ürünler sayesinde halıların yapısına zarar vermeden lekelere çözüm sağlanmaktadır. Çay lekesi, yağ lekesi, salça lekesi veya kahve lekesi gibi birbirinden farklı lekelere karşı etkili çözüm sağlayacak şekilde hazırlanmış olan leke çıkarıcı ürünler ile müdahale edilmektedir.

Yıkama işleminin ardından uzman ekip tarafından gerçekleştirilecek olan kontroller dahilinde halılarda leke olup olmadığı belirlenmektedir. Leke bulunan halılara müdahale edilerek lekelerin çıkartılması sağlanmaktadır. Farklı sebeplerden dolayı oluşan lekelere karşı özellikle kaliteli malzemelerin kullanımı yapılacak olan işlem sırasında halıların zarar görmeden temizlenmesi üzerinde etkili olmaktadır.

Lekelerin çıkmaması durumunda yeterli deneyime sahip olan Bağcılar halı yıkama ekibi tarafından gerçekleştirilecek olan müdahaleler sayesinde çözüm sağlanmaktadır. Alanında yeterli bilgiye sahip olan uzman ekip bu konuda gerekli hassasiyeti göstermektedir. Bu sayede tamamen müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde hizmet sunulmaktadır.

Makinelerde Sıkma İşlemi 

Halılarda durulama işleminin yapılmasının ardından sıkma işlemi otomatik makineler ile yapılmaktadır. Özellikle halıların daha kısa süre içerisinde kuruması için bu akşama gereklidir. Sıkma işlemi yapılmaması durumunda halılarda kalan su halıların yapısına zarar verebileceği gibi aynı zamanda leke oluşumuna neden olabilir. Bu nedenle kullanılan otomatik makineler ile gerçekleştirilecek olan sıkma işlemi ile halılardaki fazla suyun alınması ve kuruma işlemi için uygun hale getirilmesi sağlanmaktadır. Kaliteli hizmet almak isteyenler için profesyonel halı yıkama hizmeti sunmakta olan Bağcılar halı yıkama ilk aşamadan itibaren yapılacak olan her çalışmada göstermiş olduğu hassasiyet ile tamamen profesyonel hizmet alınmasını sağlamaktadır.

Kapalı Kurutma Alanları 

Halı yıkama işleminin ardından yapılacak olan halı kurutma işlemleri oldukça önemlidir. Yıkanan halıları kısa süre içerisinde kuruması ve içerisinde hiç su kalmayacak şekilde kurutulması gerekmektedir. Güneşe maruz kalacak şekilde gerçekleştirilen kurutma işlemleri sırasında halının renginin sararması ya da yapısının zarar görmesi söz konusu olmaktadır. Bu durum özellikle merdiven altı çalışma yapmakta olan firmalar tarafından gerçekleştirilen kurutma işlemleri arasında yer almaktadır.

Bağcılar halı yıkama fabrikamızdaki son sistem teknoloji ile hazırlanmış olan özel kapalı kurutma alanlarında gerçekleştirilecek olan halı kurutma işlemleri sayesinde Bağcılar halı yıkama sorunsuz hizmet alınmasını sağlamaktadır. Kurutma işlemi sırasında yaşanabilecek her türlü probleme karşı bu sayede önlem alınmaktadır. Özel olarak hazırlanmış olan kurutma alanı içerisinde kısa sürede halıların kuruması sağlanmaktadır. Tamamen kapalı şekilde hazırlanmış olan kurutma alanı güneş görmeyecek şekilde kurutma işlemi yapılmasını sağlamaktadır.

Poşetleme İşlemi

Bağcılar halı yıkama tesisimizdeki kurutma işleminin tamamlanmasının ardından halılarda son kontrol sağlanmaktadır. Daha sonrasında şeffaf poşetler ile gerçekleştirilecek olan işlemler doğrultusunda halılar rulo haline getirilerek poşetlenmektedir. Poşetleme işlemi öncesinde halıları etiketler yapıştırılmaktadır. Bu sayede herhangi bir karışıklık yaşanmadan halıların sorunsuz şekilde teslim edilmesi sağlanmaktadır.

Halılarda özellikle kullanılacak olan etiketler için zımba kullanımı paslanma problemi yaşanmasına neden olabilir. Bu nedenle uygun materyaller ile etiketlerin yerleştirilmesi sağlanmaktadır. Poşetleme işlemi özellikle taşıma sırasında yaşanacak olan problemlerin önlenmesini sağlamaktadır. Bu nedenle halıların temiz bir şekilde teslim edilebilmesi için uygulanmaktadır. Halıları teslim aldıktan sonra mutlaka poşetlerin çıkartılması gerekir. Bu sayede halıların korkmadan saklanması sağlanabilir. Poşetli bir şekilde halıların saklanması durumunda halılarda istenmeyen kokunun oluşumu ve aynı zamanda farklı problemlerin yaşanması söz konusu olabilir.

Servisler İle Ücretsiz Teslimat

Yıkama işleminin ve gerekli kontrollerin tamamlanmasının ardından hazırlanan halılar Bağcılar halı yıkama ücretsiz servis hizmeti ile alınan adrese teslim edilmektedir. Bu sayede herhangi bir problem yaşamadan kısa süre içerisinde halılarınızı kullanıma hazır şekilde teslim almanız sağlanmaktadır. Teslimat sırasında yapılacak olan kontroller sayesinde herhangi bir sorun olup olmadığını belirlemeniz mümkündür.

Yapılan kontrollerin ardından teslim almış olduğunuz halılar için belirlenen tutar üzerinden ödeme yapmanız gerekir. Ödeme işlemi halı teslimatı sırasında yapılmaktadır. Bu sayede hem kaliteli hem de güvenilir hizmet almanız sağlanmaktadır. Servisler ile gerçekleştirilecek olan teslimat işlemleri için herhangi bir ödeme talep edilmemektedir. Bağcılar halı yıkama firmamız tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan teslimat işlemleri sayesinde adresinizden alınan halılarınız kısa sürede temizlenerek yeniden adresinize teslim edilmektedir.

Bağcılar Halı Yıkama Fiyatları 

Geniş hizmet kapasitesi ile aralıksız şekilde çalışmalarını devam ettirmekte olan firma gerçekleştirilecek olan çalışmalar için belirlenecek olan Bağcılar halı yıkama fiyatları üzerinden hizmet sunmaktadır. Pek çok farklı ayrıntı üzerinden gerçekleştirilecek olan incelemeler doğrultusunda metrekareye göre belirlenmiş olan birim fiyatları üzerinden hesaplama yapılmaktadır.

Talep edilmesi halinde kısa sürede istediğiniz adrese yönlendirilecek olan ekip halılarınızı teslim alırken metrekare için giriş işlemlerini gerçekleştirmektedir. Belirlenen metrekare bilgilerinin yanı sıra halıların türlerine göre değişecek olan fiyat seçenekleri üzerinden çalışma yapılmaktadır. Makine halısı, Çin halısı ya da yün halısı gibi birbirinden farklı özelliklere sahip olan halılar için metrekare üzerinden hesaplama yapılmaktadır.

Belirlenen birim fiyatlar halınızın metrekaresi ile çarpılarak toplam tutar belirlenmektedir. En iyi fiyat garantisi ile hizmet almak isteyenler için Bağcılar halı yıkama özellikle belirlemiş olduğu uygun birim fiyat seçenekleri üzerinden hesaplama yapmaktadır. Fiyatı konusunda bilgi almak isteyenler için adrese yönlendirilecek olan ekip tarafından sağlanacak olan giriş işlemleri sırasında belirlenen metrekare üzerinden yapılacak hesaplamalar doğrultusunda bilgi alınması sağlanmaktadır.

Yerinde Halı Yıkama Nedir?

Bazı durumlarda özellikle müşterilerin talep etmesi durumunda Bağcılar yerinde halı yıkama işlemleri ile çalışma yapılmaktadır. Gelişen teknoloji sayesinde halıların kaldırılmasına gerek kalmadan bulunduğu alanda yıkanması anlamına gelmektedir. Otomatik makinelerin kullanımı ile yerinde yapılmaktadır. Bu sayede daha kısa süre içerisinde halılar temizlenerek kullanıma hazır şekilde teslim edilmektedir. Talep edilmesi halinde istediğiniz tarih ve saatte adresinize yönlendirilecek olan ekip tarafından gerekli incelemeler yapılarak halıların türüne göre yıkama işlemi yapılmaktadır.

Bağcılar halı yıkama fabrikamızda makine veya diğer türdeki halılar için antibakteriyel şampuanlar kullanılarak yıkama yapılmaktadır. Uzman ekip otomatik makineler ile halıları kaldırmadan önce süpürme ve sonrasında yıkama işlemini yapmaktadır. Son sistem teknolojiye sahip makineler sayesinde kullanılacak kaliteli şampuanlar ile yıkama işlemi etkili şekilde yapılmaktadır. Yıkama işlemi sırasında özellikle halılarda leke olması durumunda leke çıkarıcı ürünler ile müdahale edilmektedir. Bu sayede halıların daha etkili şekilde temizlenmesi sağlanmaktadır.

Tek tek aşama olarak gerçekleştirilecek olan yıkama işlemlerinde köpürtme işleminin ardından makinelerle doğrulama yapılmaktadır. Bu sayede halıların kısa süre içerisinde temizlenmesi sağlanmaktadır. Antibakteriyel şampuanlar ile yapılan yıkama işlemleri özellikle halılardaki bakterilerin yok edilmesini sağlamaktadır. Tamamlanan işlemin ardından halılar teslim edilerek işlem tamamlanmaktadır.

Halıların Renklerinin Solmaması İçin Ne Yapılmalıdır?

Profesyonel şekilde gerçekleştirilecek olan Bağcılar halı yıkama fabrikası çalışmaları sırasında özellikle halılarda renk solması olmaması için dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Halıların etkili şekilde temizlenebilmesi için ilk aşamadan itibaren özellikle yapılacak olan işlemler konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekir. Kullanılacak olan malzemeler, kurutma işleminin yapılacağı alan gibi pek çok farklı ayrıntıya dikkat edilmesi gerekir.

Kaliteli şampuanlar ile yapılacak olan yıkama işlemleri halıların renklerine zarar vermeden temizleme işlemi yapılmasını sağlamaktadır. Bu nedenle yıkama sırasında kullanılacak olan şampuanlara dikkat edilmesi gerekir. Aynı zamanda leke çıkarıcı ürünler çoğu zaman renklerde problem yaşanmasına neden olabileceği için dikkat edilmesi gereken ayrıntılardan biridir. Tamamen profesyonel olarak gerçekleştirilecek olan çalışmalar sayesinde yaşanabilecek her türlü probleme karşı önlem alınabilir.

Halıların güneşte kurutulması renklerinin solmasına neden olur. Yıkama sonrasında özellikle evlerde ya da merdiven altı işletmelerde çoğu zaman dışarıda kurutma işlemi yapılmaktadır. Bu durum yoğun güneş nedeniyle halıların renklerinin solmasına neden olmaktadır. Kurutma işleminin kapalı ortamda yapılması gerekir. Aksi durumda kullanmış olduğunuz halılar kısa süre içerisinde renklerin de yaşanacak olan problemler nedeniyle kullanılamaz duruma gelebilir.

Halı Yıkamada Profesyonel Hizmet

Hem kaliteli hem de güvenilir hizmet almak isteyenler için Bağcılar halı yıkama firmamız yıllar önce başlamış olduğu çalışmalarda özellikle belirlemiş olduğu kalite standartlarından ödün vermeden hizmetlerini sürdürmektedir. İstanbul’da gerçekleştirilen çalışmalar dahilinde halılarınızın tamamen profesyonel şekilde gerçekleştirilecek çalışmalar dahilinde kısa süre içerisinde temizlenmesi ve sorunsuz şekilde teslim edilmesi sağlanmaktadır.

Farklı özelliklere sahip olacak şekilde hazırlanmış olan halılar devamlı olarak kullanılması durumunda kirlenerek kullanılamaz duruma gelmektedir. Halıların temiz ve hijyenik bir şekilde kullanılabilmesi için yapılacak olan yıkama işlemleri doğrultusunda temizlenmesi sağlanabilir. Devamlı olarak gelişmekte olan teknoloji sayesinde artık günümüzde halı yıkama işlemleri daha kolay şekilde gerçekleştirilmektedir. Özel olarak hazırlanmış olan otomatik makinelerin kullanılması halılarda yapılacak olan temizlik çalışmalarının daha etkili şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır.

Bağcılar halı yıkama fabrikamızda makine halısı, Nepal halı, Çin halısı, yün halı, ipek halı ya da özel el dokuması halılar için yapılan yıkama işlemleri sırasında halının türüne uygun şekilde kullanılacak yöntemler ile işlem yapılmaktadır. Yerinde veya fabrika içerisinde gerçekleştirilecek olan yıkama işlemleri sırasında özellikle uygulamalara dikkat edilmesi gerekir. Bu sayede herhangi bir problem yaşanmadan yıkama işleminin tamamlanması sağlanabilir.

Halı Yıkama Neden Önemlidir? 

Ev hanımları için özellikle ev içerisinde halıların temizliği oldukça önemlidir. Çocuklu evlerde özellikle çocukların devamlı olarak halı üzerinde oynaması ya da halıyla devamlı temas halinde olması nedeniyle halıların hijyenik olması gerekmektedir. Bunun için belli aralıklarla halıların temizlenmesi gerekir. Uzun süre yıkanmayan halılar içerisinde biriken kalıntılar, toz ve kirler zamanla bakteri oluşumuna neden olmaktadır. Bu durumda halıyla temas edilmesi durumunda çocuklar açısından olduğu kadar büyükler açısından da sağlık sorunlarının yaşanmasına neden olabilir.

Halılarda yapılacak olan yıkama işlemleri sırasında kullanılacak olan malzemeler önemlidir. Kalitesiz malzemelerin kullanımı halıların yalnızca üst yüzeyinin temizlenmesini sağlar. Bu durumda halıların tüyleri arasına sıkışan bakteriler aynı şekilde hastalıklara sebep olabilir. Uzun tüylü halılarda özellikle kalıntılar tüylerin arasına sıkışmaktadır. Süpürme işlemi sırasında alınamayan kalıntı ve tozlar zaman içerisinde problem yaşanmasına neden olmaktadır. Güvenilir seçim yapmak isteyenler için halı yıkama konusunda tercih edilecek olan Bağcılar halı yıkama firmaları oldukça önemlidir.

Son teknolojiye sahip makinelerin kullanımı ile gerçekleştirilen yıkama işlemleri halıların derinlerinde bulunan toz ve kalıntıların çıkmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda özel olarak hazırlanmış olan şampuanların kullanımı sayesinde alt katında bulunan toz, kalıntı ya da kirler yukarı doğru çıkarak temizlik konusunda etkili sonuçlar alınması sağlanmaktadır.

Halı Yıkama Fiyatları Nasıl Hesaplanır?

Farklı türlerde hazırlanmış olan halılar için yıkama konusunda belirlenen metrekare fiyatları değişmektedir. Belirlenen metrekare fiyatlarına göre hesaplama yapılmaktadır. Bu nedenle özellikle profesyonel hizmet almak isteyenler için yıkanacak olan halılara göre yapılacak olan hesaplamalar dahilinde toplam tutar belirlenmektedir.

Halının metrekaresi X birim fiyat = tutar olarak hesaplama yapılır.

Farklı türlerde hazırlanmış olan halıların yapısı değişmektedir. Yün halılar özel olarak yıkanması gereken halı türleri arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra dokuma halılara göre işlem yapılması önemlidir. Bu nedenle yıkama işlemi yapılmadan önce halıların türleri incelenir. Makine halısı için belirlenen birim fiyatlar en düşük fiyat seçeneği üzerinden hizmet alınmasını sağlar.

Özelliklerinin değişmesi durumunda birim fiyatların artması söz konusu olmaktadır. Bu nedenle kullanmış olduğunuz halıların türlerine göre yapılacak olan hesaplamalar dahilinde yıkama işlemi için toplam tutarın belirlenmesi sağlanabilir.

Halı Tamiri Nasıl Yapılır? 

Devamlı olarak kullanılan halılar da zaman içerisinde yıpranma ya da sökülme gibi durumların oluşması söz konusu olmaktadır. Halılarınız daha uzun süre sorunsuz şekilde kullanabilmeniz için halı tamiri yapılmaktadır. Yıpranan halılarda uygun ipliklerin kullanımı ile gerçekleştirilecek olan çalışmalar sayesinde herhangi bir fark oluşturmadan tamiri yapılmaktadır.

Halıların kenarlarında yaşanan sökülme durumunda overlok ile yapılacak olan çalışmalar sayesinde yeniden sorunsuz şekilde kullanıma hazır hale getirilmesi sağlanmaktadır. Farklı alanlarda kullanılan halılar da zaman içerisinde ortaya çıkabilecek pek çok farklı problem bulunmaktadır. Özellikle kaliteli yapıya sahip olan halıları aynı şekilde kullanılabilmesi ve yaşanan problemlerin çözülebilmesi için firma bu alanda tamamen profesyonel kadro ile gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar dahilinde taleplerinizi karşılayarak en iyi şekilde hizmet almanızı sağlamaktadır.

Halı tamiri yapılırken pek çok farklı ayrıntıya dikkat edilmektedir. Bu sayede tamamen müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde çalışma yapılmaktadır. Geniş hizmet kapasitesi ile çalışmalarını sürdürmekte olan firma bu alandaki taleplerinizi karşılayarak tamamen kaliteli hizmet almanız için hizmet sunmaktadır.

Destek Hizmeti

Merak ettiğiniz konularda bilgi almak ya da hizmet talebinde bulunmak istediğinizde Bağcılar halı yıkama firmamızın 0 212 569 09 39 veya 0 538 871 09 39 iletişim bilgileri üzerinden yapacağınız görüşmeler dahilinde taleplerinizi ileterek kısa süre içerisinde geri dönüş alabilirsiniz. Yeterli kapasiteyle gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar dahilinde firma herhangi bir sorun yaşanmadan kaliteli hizmet alınması için aralıksız şekilde çalışmalarını devam ettirmektedir.

Halılarla ilgili yaşamış olduğunuz sıkıntılar durumunda detaylı bilgi almak için iletişim bilgileri üzerinden firmaya ulaşım sağlayabilirsiniz. Yapılacak görüşmeler dahilinde alanında uzman ekip tarafından merak ettiğiniz bilgilere ulaşmanızı sağlamaktadır. Yılların vermiş olduğu deneyimlere dahilinde firma özellikle İstanbul’da kaliteli ve güvenilir hizmet almak isteyenlerin tercihi olmaktadır.

Overlok Hizmeti

Halılarda özellikle boyunda daraltma ya da kısaltma işlemi yapılabilmesi için belirlenen ölçüler üzerinden gerçekleştirilecek olan kesme işleminin ardından overlok çekimi yapılmaktadır. Detaylı şekilde yapılacak olan görüşmeler doğrultusunda müşteri beklentilerine uygun şekilde çalışma yapılmaktadır. Belirlenen ölçüler üzerinden yapılan kesme işlemi veya kesilmiş olan halılar için overlok çekimi halının yeniden kullanıma hazır hale getirilmesini sağlamaktadır.

Gelişen teknoloji yapılacak olan çalışmalar için kullanılacak olan ekipmanlar ve makineler ile sorunsuz şekilde çalışma yapılmasını sağlamaktadır. Bağcılar halı yıkama firmamız devamlı olarak geliştirmiş olduğu çalışmalar dahilinde özellikle sektörde kaliteli hizmet almak isteyenler için en son sistem teknolojiye sahip makineleri ve ekipmanları kullanarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Overlok ile yapılacak olan işlemler halı tamiri konusunda da etkili olmaktadır. Özellikle halıların püsküllerinin kesilmesi ya da çıkan püsküller nedeniyle kenarlarında yapılacak olan dikim işlemi için uygun renkteki kaliteli iplerin kullanımıyla overlok çekimi yapılmaktadır. Kullanılan kaliteli malzemeler daha sonrasında yaşanacak olan problemlerin önlenmesini sağlamaktadır.

Ücretsiz Servis Hizmeti

Halılarda teslim alma ve teslim etme işlemleri için ücretsiz servis hizmeti sunulmaktadır. Gün içerisinde özellikle mesai saatlerinde yapılacak olan çalışmalar ile talep edilmesi durumunda halıları teslim alınması sağlanmaktadır. Aynı şekilde temizlenen halılar için ücretsiz olarak sunulan servis hizmeti ile teslimat yapılmaktadır. Yapılacak detaylı görüşmelerin ardından müşteri taleplerine uygun şekilde çalışma yapılmaktadır. Belirlenecek olan saatler içerisinde istediğiniz adrese ulaşım sağlanarak halılarınızın güvenli bir şekilde teslim alınması sağlanmaktadır.

3 gün içerisinde temizlenen halılarınız kullanıma hazır olarak teslim edilmektedir. Servis ile teslimat yapılmadan önce mutlaka müşterilere ulaşım sağlanmaktadır. Bu sayede müsait olup olmadığınız belirlenmektedir. Herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli hassasiyet gösterilmektedir. Güler yüzlü ekip ile gerçekleştirilen çalışmalar dahilinde yapılacak olan her çalışma ile Bağcılar halı yıkama firmamız, %100 müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde çalışmalarını devam ettirmektedir. Ev, ofis, hastane, cami, yurt, kreş gibi pek çok farklı alanda kullanılmakta olan halılar için yerinde ya da fabrika içerisinde gerçekleştirilecek olan halı yıkama hizmetleri için firma her geçen gün geliştirmiş olduğu çalışmalar dahilinde İstanbul Bağcılar’daki taleplerinizi karşılayarak sorunsuz hizmet almanızı sağlamaktadır.

Bağcılar Halı Yıkama Servis Bölgelerimiz:

 

 

Bağcılar Halı Yıkama müşteri hizmetleri telefon numarası: 0 212 569 09 39 ya da 0 538 871 09 39

Güncel kampanya ve duyurulardan haberdar olmak Bağcılar halı yıkama fabrikasını Facebook‘ta da takip edebilirsiniz.

Yün Halı Yıkama

Garantili Yün Halı Yıkama

Detaylar

Antik Halı Yıkama

Antik Halı Yıkamada Garantili ve Rakipsiz Fiyatlar

DETAYLAR

Nepal Halı Yıkama

Nepal Halı Yıkama İçin Bize Ulaşın!

Detaylar
0 212 569 09 39